Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Een ongewoon lichte Sauvignon Blanc uit Australië. Het lage alcoholpercentage maakt de witte wijn lekker toegankelijk. Dit in combinatie met het heerlijke frisse fruit van grapefruit, passiefruit en vers gemaaid gras.
Heerlijk in combinatie met couscous, garnalen, forel, kipgerechten en gerechten met venkel.
Oxford Landing Estates ligt in Zuid-Australië langs de 'Murray river'. Hier werkt men op kleine schaal aan fruitige moderne wijnen.
Oxford Landing wijngaarden werden in 1958 opgericht aan de oevers van de Murray Rivier in Zuid-Australië. Met een innovatieve en kleurrijke geschiedenis van 50 jaar. De wijnen bevatten de natuurlijke, levendige aroma's, afkomstig van het Estate.
moderne vinificatie
De wijngaard van Oxford Landing ligt aan de oevers van de majestueuze Murray River in Zuid-Australië. Deze is vernoemd naar een plaatsje in de buurt, waar een oude stoomboot genaamd 'The City of Oxford' aan zijn einde kwam. Vroeger lieten herders hier hun schapen grazen, maar vandaag de dag is het de thuisbasis van down-to-earth mensen die met trots de kwaliteitswijnen maken waarvan over de hele wereld wordt genoten!