4shared
Herenweg 35, 3648 CA Wilnis0297 281 242info@dezwartdranken.nlma - vrij: 09:00-18:00 | za: 09:00-17:00

Partyverhuur

Iets te vieren? Onze partyverhuur biedt de oplossing. Wij kunnen voor u een volledige invulling geven voor als u iets te vieren heeft. Heeft u geen idee wat u precies nodig heeft? Wij vullen het voor u in. U geeft aan om hoeveel personen het gaat en wij zorgen er voor dat het voor u klaar staat.

Borrelbak

Mocht het niet in uw auto passen hebben wij voor u de Borrelbak (prijs op aanvraag) staan. Wij zorgen er uiteraard voor dat het u niets ontbreekt aan bijvoorbeeld een tap, tafels stoelen en dranken en u haalt de borrelbak gevuld bij ons op.

Op weg naar gezelligheid

De Zwart Dranken & Delicatessen biedt ook de mogelijkheid tot bezorgen. Voor het bezorgen rekenen wij in de huurprijs iets extra’s aangezien wij de borrel (benzine) voor de bus niet zelf kunnen leveren.

En uiteraard kunt u het volle goed kosteloos aan ons retourneren.

Let op: prijzen voor bezorging zijn voor levering binnen de gemeente De Ronde Venen. Daarbuiten worden extra kosten berekend.

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid of advies of heeft u geen idee wat u precies nodig heeft? Neem contact op via 0297 281 242 of…
Menu

Welkom bij De Zwart dranken & Delicatessen

In onze winkel en ook online vragen wij naar de leeftijd van onze bezoekers. Ben je 18 jaar of ouder?

- -