4shared
Herenweg 35, 3648 CA Wilnis0297 281 242info@dezwartdranken.nlma - vrij: 09:00-18:00 | za: 09:00-17:00

Kerst- en relatiegeschenken

Voor de kerstperiode beschikken wij over een sfeervolle kerst showroom op de eerste verdieping. Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar een traditioneel kerstpakket of stelt u liever zelf een pakket samen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat altijd een succesvol geschenk voor uw bedrijf aan uw klant/relatie zal zijn is een gepersonaliseerde fles wijn met uw eigen etiket. Vraag naar de mogelijkheden.
Vanaf Oktober zal de kerstshowroom weer klaar staan voor u dus kom geheel vrijblijvend een keertje langs, of maak een afspraak zodat u er zeker van bent dat er een van ons tijd heeft om het een en ander te laten zien en de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Geschenken

Bij de Zwart Dranken & Delicatessen kunt u voor iedere gelegenheid terecht om iemand te verrassen met een leuk en passend geschenk.
Door ons brede assortiment in wijnen, speciaal bier, likeuren en Delicatessen zijn wij sterk in het maken van leuke geschenken. Bijvoorbeeld een lekkere Port met oude kaas, Italiaanse wijn met pasta, pesto etc. Kortom altijd iets unieks om van te genieten.
Kom langs en laat u verassen door de verschillende mogelijkheden en dan zullen wij samen een mooi pakket samen stellen helemaal naar uw smaak.

Menu

Welkom bij De Zwart dranken & Delicatessen

In onze winkel en ook online vragen wij naar de leeftijd van onze bezoekers. Ben je 18 jaar of ouder?

- -