4shared
Herenweg 35, 3648 CA Wilnis0297 281 242info@dezwartdranken.nlma - vrij: 09:00-18:00 | za: 09:00-17:00

Edwin en Raquel

Pro-actief in de markt

Sinds 1 juli 2012 zetten wij de voormalige Slijterij en Wijnhandel van mijn vader Martien en oom Hans de Zwart voort onder de naam De Zwart Dranken en Delicatessen. Dit laatste omdat in het winkelpand door ons een aparte delicatessenzaak is ondergebracht. Behalve het als vanouds bekende assortiment aan wijnen, gedistilleerd, likeuren, bieren en frisdranken, vult de delicatessenwinkel dit aan met een heerlijk aanbod aan specifieke producten. Daaronder ook bonbons van Martinez en sierflessen met kruidenmengsels om zelf met jenever, witte wijn of rum een likeurdrank te maken die binnen enkele weken ‘op dronk’ is. Om maar wat te noemen. Maar ook leuke cadeau artikelen die passen in de sfeer van wat wij te bieden hebben. Streekgebonden producten nemen hierbij eveneens een ruime plaats in en dat onderdeel gaan we uitbreiden. De lijn in het proeven van dranken willen we ook doortrekken naar de delicatessenwinkel, maar dan in de vorm van hapjes. Kortom, wij zijn voornemens een assortiment producten aan te bieden waarvoor mensen elke week willen terugkomen. Die uitbreiding omvat ook kruiden, noten en nog veel meer. Wij hanteren een eigen import van Spaanse producten in vleeswaren als hammen, worsten en dergelijke voor zowel particulier gebruik als de groothandel. Service en kwaliteit staan bij dit alles hoog in het vaandel!

Pro-actief

Wij zijn pro-actief en niet afwachtend. Zo organiseren wij allerlei leuke activiteiten die aansluiten op ons productassortiment. Sinds kort is de wet gewijzigd waardoor u bij ons in de winkel diverse dranken mag proeven. Bijvoorbeeld verschillende soorten jenevers en whisk(e)ys, maar ook wijnen en bieren. Zo kunt u zelf bepalen welke drank het lekkerste is die u wilt kopen. Vanzelfsprekend houden we regelmatig proeverijen, waar telkens een andere soort drank voor het voetlicht komt. Voorts organiseren wij in het seizoen speciale avonden waar streekproducten worden geserveerd die u kunt proeven, in combinatie met bijbehorende drank(en). Zoals een aspergediner waarvoor veel belangstelling bestaat. Een (top)kok maakt daarbij deel uit van ons team. Voor dit soort gelegenheden hebben wij ruimte gecreëerd in ons pand waar u indien u belangstelling heeft, gezellig kunt aanschuiven. Bij mooi weer gaan wij ook het voorterrein voor enkele van onze activiteiten gebruiken.

Onderscheidend

Op de bovenverdieping is een ruimte ingericht waar met groepen workshops en proeverijen kunnen worden gehouden. Gebaseerd op een interactief concept met een stukje entertainment. In de loop der tijd willen wij nog meer doen met streekproducten en speciale dranken uit de regio. Maar niet alleen daar vandaan. Ook bijzondere dranken van buitenlandse oorsprong willen we aan het assortiment toevoegen om ons daarin te onderscheiden. Zoals bijzondere malt whisk(e)ys van kleine Schotse of Ierse producenten die een beperkte hoeveelheid flessen op de markt brengen. Als vanouds hebben we ook een ruime sortering aan relatiegeschenken in allerlei prijsklassen, zoals die eertijd ook werd gepromoot en aangeboden. Wij verhuren tevens attributen en leveren dranken voor bruiloften, partijen en andere festiviteiten waaronder ook aan verenigingen! Zie hiervoor de link ‘verhuur’.

U ziet, wij hebben voldoende te bieden en genoeg ideeën die op stapel staan. Daar zullen wij er in de loop der tijd zeker een aantal van gaan uitvoeren. Via deze website zullen wij dat bekend maken. Wij heten u van harte welkom in onze winkel en hopen u vaak te mogen begroeten bij onze activiteiten.

Menu

Welkom bij De Zwart dranken & Delicatessen

In onze winkel en ook online vragen wij naar de leeftijd van onze bezoekers. Ben je 18 jaar of ouder?

- -